Meedenkavond

Ouders denken mee over onderwijs

De ouders van schoolvereniging VCO Bunschoten worden opgeroepen om mee te denken over het onderwijs.
De komende maanden is elke basisschool in Nederland bezig met het schrijven van  het Schoolplan voor de periode 2019-2023.
Met het oog hierop is het schoolbestuur van VCO bezig om een nieuw Koersplan te schrijven.
De ouders van De Vlucht, Grondtoon, Wegwijzer, Van Amerongenschool, Ark en School met de Bijbel zijn uitgenodigd om input te geven.
 
Via de scholen hebben de ouders van de zes scholen een brief ontvangen met als wervende tekst
 
Altijd al mee willen denken over onderwijs? Grijp dan nu je kans!
Denk mee over de toekomst en kwaliteit van VCO Bunschoten…..
 
Hans van Tricht (directeur bestuurder) zegt “Wij willen heel graag de ouders betrekken bij de doorontwikkeling van het beleidsplan.” ”Dat klinkt misschien wat stoffig,” zegt Ilse van ’t Ende (hoofd kwaliteit & onderwijs), “Maar wij zijn toe aan het opnieuw bepalen van de koers voor de komende jaren. De inbreng van ouders stellen wij op prijs.”
 
Waarover zal worden gesproken? “Vragen als…wat gaat goed? Wat kan beter, wat verstaat u onder kwaliteit van onderwijs? Maar ook. Wat vindt u belangrijk voor de toekomst van de scholen., zegt Ilse van ’t Ende,  “Je zit er als vader of moeder. Uiteindelijk staat jouw kind deze avond centraal. Daarnaast staan we natuurlijk open voor elke eigen inbreng.”
 
Hans van Tricht vult aan, “We willen graag  constructief in gesprek met het doel  om te luisteren naar wat  ouders vinden, zodat we dit ook mee kunnen nemen in de plannen die we maken.”
 
De meedenkavond is donderdag14 februari. Locatie is het kantoor van de schoolvereniging dat zich bevindt op de verdieping van de Van Amerongenschool. De inloop is vanaf 19.45 uur. Streven is om uiterlijk 22.00 de avond te eindigen.
 
Men kan zich opgeven via de mail ilse@vcobunschoten.nl